Pesme koje ce vam ulepsati pocetak skolske godine!

By Sofija - август 27, 2017

*photo is viewed online*

Pre jedno nedelju dana ste videli moj post "kako da se prilagodite skolskom zivotu". E, pa dok se zaista ne prilagodite, ja sam spremila jednu plejlistu. I to ne bilo kakvu, vec sa pesmama koje nose pozitivan vajb, da vam ulepsaju pocetak skole.





                                                    Shakira - Waka Waka

                                                          
                         Ova pesma je izdata 2010 godine, uoci Fifa sampionata u fudbalu. U mojoj skoli je bila popularna par godina kasnije. Mene podseca na period kad sam jos trenirala ples. Jedna od koreografija je isla bas uz ovu pesmu. Bez obzira, preporucujem vam je jer je stvarno pozitivna. Na par minuta cete zaboraviti na sve probleme koje imate. Sigurna sam da ce vam u glavi ostati: "This time for Africa"," tsamina mina eh,eh waka waka eh, eh"i jos puno toga.





                                                   Pharrel Williams - Happy
                                         
                                                 
                   Ako ste gledali film "Grozan ja 2", onda ste verovatno culi i ovu pesmu. Sam naslov govori sve. "Clap a long if you feel like a room without a roof" je samo jedan od prepoznatljivih stihova. Poruka je da uvek budete srecni. Ako to trenutno niste, poslusajte ovu pesmu i vratice vam se osmeh na lice. 





                                               Meghan Trainor - Better When I'm Dancin'      
                 Garantujem da cete zaplesati uz ovo :D Megan nam ovde peva kako se mnogo bolje oseca dok igra. "Show the world you got that fire", recenica s kojom se definitivno slazem! Mislim da odavde mogu da izvucem da treba da budemo opusteni, da se ne nerviramo oko sitnica i da plesemo :D  I don't know about you, but I feel better when I'm dancin' yeah yeah"...





                                            Justin Timberlake - Can't stop the feeling!
                   Ne znam za vas, ali mene ova pesma nenormalno podseca na leto. Ima taj prepoznatljiv ritam, da vi odmah dobijete taj divan osecaj. Ni vi, pa ni sam Dzastin, "ne mogu da ga zaustave " ( pogledajte naslov pesme pa cete shvatiti :D). "I've got that sunshine in my pocket, got that good song in my feat" ce vam uliti samo pozitivu. 





                                    Ross Lynch - Upside Down (from Austin and Ally)
                 Ovde Ross peva o devojci koja mu se svidja, koja ga je "okrenula naopako". Pesmu prati divan, i brz zvuk gitare, koji ce vas podici na noge. Opisana je mladalacka zaljubljenost, to jest sva ta osecanja koja svi osecamo u tom periodu. Pesma je iz serije "Austin and Ally" te vam preporucujem da je pogledate, jer cete naci jos divnih numera.  



                                                   
      


                    Zao mi je sto je post kratak, ali zelela sam da vam predstavim ove numere na sto bolji nacin. Ako vi slusate ove pesme ili imate neku da dodate na listu, molim vas da mi napisete to u komentarima. Do sledeceg posta!   

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Imala sam slican post na temu muzike, bez obzira sto je kratak vrlo je zanimljiv za citanje! Odlican izbor :)


    Novi post na mom blogu ♥

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/why-school-is-cool-or-is-it.html

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljive pjesme!
    Znam ih sve osim zadnje,ali ne mogu ih više slušati!Jednostavno sam ih preslušala!
    Uglavnom,super ideja za post i vrlo lijepo ostvareno!:D
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши